STYLELIFE / Gasztronómia


Home office menü 30 perc alatt

  • 2020. március 30.

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sokan otthonról dolgozunk, így nem csupán a munkarendünk, de a teljes életvitelünk, ezáltal pedig az étrendünk is megváltozik. Az ebédszünet fogalma is átalakul, egy ideig nem ugrunk ki a közeli étterembe, inkább otthon dobunk össze valami gyorsat a betárazott alapanyagokból, miközben próbáljuk a gyereket is lefoglalni. Elsőre nehéz kihívásnak tűnhet a 30 perces ebédidőben megoldani a család étkeztetését, de a Bonduelle segít pár egészséges és gyorsan elkészíthető ebédtippel, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot.

olvass tovább

Elindult a JUST CLEAR FOOD!

  • 2020. március 27.

Ahogy a nevében is szerepel a hangsúlyt a „tisztaságra” a mi megközelítésünkben a „mentességre” fókuszáljuk. Ennek megfelelően termékeink, tartósítószer és cukormentesek valamint szénhidrát csökkentettek. A Just Clear Food igazodik a mai elvárásokhoz, étkezési trendekhez. Ismerd meg egyedülálló koncepciónkat és termékeinket. Próbáld ki és ne köss több kompromisszumot!

olvass tovább

Baconbe göngyölt feta, salátával

Végre beköszöntött a grillszezon, ezért egy olyan étel ötletét hoztuk el mára, ami tökéletes lehet kerti grillrácson elkészítve, viszont ha ennek híján vagyunk, vagy esetleg rosszra fordulna az idő, sütőben készítve is ugyanolyan tökéletes a végeredményt kapunk.

olvass tovább

Spárga krémleves cékla chips-szel

A tavasszal együtt megérkezett a spárga szezon is, amelyből akár a zöldet, akár a fehéret preferáljuk, rengeteg ízletes ételt készíthetünk. Most a fehér spárga krémleves receptjét hoztuk el, amelyet céklachips-szel érdemes tálalni, hogy még izgalmasabb ízélményben legyen részünk.

olvass tovább

Tejszínes-paprikás csirke recept

Ez a recept leginkább azoknak ajánlott, akik szeretik a hagyományos magyar konyhát, azonban nem bánják, ha van benne egy kis csavar. Ennek az ételnek a kulcsa a tejszín, amiből ugyan nem kell sokat felhasználnunk, mégis teljesen megváltoztatja az egyszerű paprikás csirkéről alkotott eddigi képünket.

olvass tovább

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban

  • 2020. március 06.

Kakashere, tengerisün, vízibivaly - ilyen és hasonlóan izgalmas alapanyagokkal borzolja a kedélyeket a hazai gasztrovilág Thaiföldet is megjárt fenegyereke, Varga Dániel, séf. A fővárosban a második egységet nyitják, az első étterem, az AUM tavaly óta üzemel nagy sikerrel a Flórián téren, az AUM Natural, szintén ázsiai-magyar fúziós progresszív konyhát képvisel Budapest szívében, a Hajós utcában. Autentikus alapanyagok, gondosan megkomponált tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

olvass tovább

Kedvenc italunk a vodka

  • 2020. február 26.

A világ egyik leginkább preferált alkoholja a vodka. Tonikkal, narancslével, koktélban, de egy-egy ereszd el a hajam buliban, akár tisztán, feles pohárban is a kedvencem. Összegyűjtöttünk pár érdekes, néhol megdöbbentő tényt a tömény szeszes italról.

olvass tovább

Epres-csokis pite recept

Ha szeretnénk felidézni a tavaszt, a nyarat, a kellemes időt és a felhőtlen mindennapokat, akkor jó ötlet lehet egy olyan receptet választani, amihez epret kell használnunk, hiszen ennek köszönhetően könnyedén a hamarosan érkező évszakokban érezhetjük magunkat. Bár az eperszezon sajnos még várat magára, nyugodtan használhatunk fagyasztott epret, vagy konzervet is az eperhab elkészítéséhez, tavasszal pedig ismét elővehetjük a receptet, melynek köszönhetően egy egészen ínycsiklandó süteményt fogunk készíteni.

olvass tovább

Igen és igen! Február 5-e a nemzetközi Nutella nap!

  • 2020. február 05.

Ha éppen diétázol, és már nagyon szenvedsz az édesség hiányától megnyugtató lehet, hogy nem csak te, bizony mások is megőrülnek a Nutelláért. Ráadásul annyira, hogy az édes bűnbeesés imádott tárgyának saját nemzetközi ünnepnapot tartanak.

olvass tovább